Stygg kjærlighet

Om boken:

Da Tate Collins møter flygeren Miles Archer, vet hun at det ikke er kjærlighet ved første blikk. De vil ikke engang gå så langt som å anse seg som venner. Det eneste Tate og Miles har felles, er at de uten tvil begjærer hverandre sterkt. Og når dette blir klart for dem, innser de at de har de perfekte rammer rundt forholdet. Han vil ikke ha kjærlighet, hun har ikke tid til kjærlighet, så da står bare sexen igjen. Avtalen ville fungert perfekt, hvis Tate bare klarte å holde de to reglene Miles har satt opp.

Spør aldri om fortiden.
Ikke forvent noe om fremtiden.

 

Om forfatteren:

Colleen Hoover, født 11 Desember 1979, har skrevet 7 romaner og 1 novellesamling. Hennes bøker er innenfor New Adult og Young Adult-sjangeren. Hun publiserte sin første roman, Slammed, i 2012. Siden da har alle hennes romaner havnet på New York Times Best Seller's List.

Min mening:

Jeg har hørt mye om Colleen Hoover, og spesielt mye om denne boken. Ikke så rart egentlig, siden det er akkurat denne boken som skal filmatiseres ganske snart. Mange har skrytt henne opp til skyene, og sagt at etter at du har lest bøkene hennes blir ingen andre bøker det samme igjen. Jeg syntes dette var litt vel positive ord, men jeg skjønner så absolutt hva de mener.

Boken er nemlig utrolig avhengighetsskapende, og jeg leste denne boken i "one sitting". Jeg begynte altså å lese denne boken, og jeg sluttet ikke før jeg kom til siste side. Det tok meg tre timer, og på disse tre timene følte jeg iver, engasjement, glede, spenning, sinne og sorg. Det var en berg og dalbane, og det var litt av en tur for å si det mildt! Jeg har aldri vært så inn i handlingen av en bok før, og jeg elsker når bøker griper meg så mye.

Boken høres riktignok litt overfladisk ut, og dette forventet jeg også. Men boken var så mye mer! Den var veldig dyp og tok opp viktige emner. I tillegg var det et bredt spekter av mange spennende karakterer. Karakterene var komplekse og hadde realistiske personligheter. Det føles rart å være ferdig med boken, og jeg vil bare ha mer. Samtidig som jeg er tilfreds med avslutningen, men man vil alltid ha mer av det gode. Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste, og jeg skal definitivt lese alle bøkene hennes!

 

Terningkast: en soleklar 6!

Har dere lest boken, og hva var deres mening om den?

 10 kommentarer

Little Miss Sunshine

20.10.2015 kl.13:39

Hm, syntes ikke handlingsreferatet hørtes så veldig spennende ut (ikke helt min sjanger), men en soleklar sekser er jo definitivt lovende!

Siri

20.10.2015 kl.14:09

Little Miss Sunshine: Jeg trodde boken skulle bli for klisjeaktiv, men jeg var såå hekta! Tror jeg glemte å skrive at jeg leste den i et sett. Altså jeg brukte 3 timer på å lese denne, og jeg gjorde ikke noe annet de tre timene bortsett fra å være helt bokslukt ;)

Ina

20.10.2015 kl.22:05

Det er fryktelig lenge siden jeg har lest en bok i "one sitting", men det er et stort savn. Virker som du storkoste deg med boka:)

Siri

20.10.2015 kl.22:38

Ina: Ja, jeg gjør det ikke så ofte selv. Jeg har gjort det med Easy av Tammara Webber og denne :p !!

Ingvild

21.10.2015 kl.09:11

Woa, du leser sinnsykt fort! Gjør du ikke noe annet enn å lese!? Hahahah

Håper du får en amazing onsdag! Elsker bokanmeldelsene dine :D

Siri

21.10.2015 kl.11:40

Ingvild: Jeg har generelt lite tid til å lese, men når jeg først sitter meg ned med en god bok skal det mye til for å stoppe meg :p Så jeg ble bokstavelig talt slukt av denne.

Tusen takk du :D Håper du også får en super onsdag!

Maria

24.10.2015 kl.04:46

Har ikkje lest Fifty shades, men har hørt at denne skulle vera noko ala dei bøkene, så då har eg jo tenkt at denne ikkje var noko for meg.. men ein 6er!? må jo nesten bare lesa den då :p

Siri

24.10.2015 kl.08:50

Maria: Nånei. Jeg har lest Fifty Shades of Grey, og jeg syntes ikke det var det samme i det hele tatt. Denne har ti ganger bedre språk, dypere historie og emne. :)

Tuva

27.10.2015 kl.18:30

vet du når den skal filmatiseres?

Åh, har et hat og elsk forhold til sånne bøker der du bare ikke klarer å legge fra deg boken. For mens du leser den så er det bra og fantastisk, men i det du er ferdig med boken så blir man litt sånn ''hva er det man skal gjøre med livet sitt nå'' modus :P

Siri

27.10.2015 kl.18:57

Tuva: Ja, jeg veeet! Jeg hadde akkurat den modusen, og det var så ille å bli ferdig med den. Jeg følte at det eneste som hjalp var å skaffe de andre bøkene hennes, haha :D

Niks, men tror traileren har kommet ut. Så er ikke så lenge til den kommer på kino da sikkert :D

Skriv en ny kommentar

hits