Kanskje alltid

http://www.gursliberg.no/uploads/documents/Kanskje_alltid_cover_stor.jpeg

Tittel: Kanskje alltid

Forfatter: J.A Redmerski


Antall sider: 440

Forlag: Gursli Berg

Kilde: Anmeldereksemplar

Utgitt: 2015

 

Om forfatteren:

Jessica Ann Redmerski bor i staten Arkansas i USA sammen med sine tre barn og en malteserhund. Hun elsker TV-progam og bøker som flytter grenser. Hun publiserte Kanskje aldri i november 2012 og i løpet av kort tid gikk den inn på bestselgerlistene til New York Times, Wall Street Journal, USA Today og Amazon.com. Romanen har siden solgt flere hundre tusen eksemplarer. I tillegg til Kanskje aldri og oppfølgeren, Kanskje alltid, har hun gitt ut flere andre romaner i New Adult-sjangeren, blant annet flere titler i serien "In the Company of Killers".

 

Min mening:

Dette er fortsettelsen på "Kanskje aldri", og jeg vil derfor ikke si noe spesifikt om selve handlingen i boken. Ettersom at jeg ikke vil ødelegge for de som ikke har lest bok nummer 1, men jeg vil i alle fall anbefale disse bøkene på det sterkeste! Du kan lese anmeldelsen av bok nummer 1, Kanskje aldri, her.

Jeg elsket boken "Kanskje aldri", og jeg hadde derfor store forventninger til "Kanskje alltid". For min del kunne gjerne "Kanskje aldri" vært en enkelstående bok, men jeg måtte selvfølgelig lese fortsettelsen om Andrew og Camryn. Jeg likte at vi fikk en enda dypere forklaring på karakterene Camryn og Andrew, og vi får et bedre innblikk i både de gode og dårlige stundene. Riktgnok får jeg ikke helt de samme gode følelsene som jeg fikk av å lese om dem i "Kanskje aldri", men denne boken er ganske mørk. Faktisk mørkere enn "Kanskje aldri", og selv den er dramatisk og tragisk til tider.

Handlingen i boken bestod av flere spennende momenter, men dessverre var noe av hoveddelen litt kjedelig. Muligens har dette med at jeg leste denne boken litt i eksamenstiden, og da ble det flere lesepauser. Av den grunn var det ikke noe særlig sammenhengende lesing, og det tar litt tid å hente seg inn i historien igjen. Dette tror jeg er den store grunnen til at jeg fant den litt kjedelig, men så fort jeg fikk lest den sammenhengende storkoste jeg meg.

Alt i alt likte jeg denne boken, men jeg liker fortsatt "Kanskje aldri" best. Jeg likte å få vite mer om Camryn og Andrew, og boken er både gripende, spennende og morsom. Riktignok blir denne boken mer som en bonus enn en sterk leseopplevelse.

Terningkast 4

Har dere enten "Kanskje alltid" eller "Kanskje aldri"?

 

 4 kommentarer

Becca Alexandra

25.01.2016 kl.12:39

Har lest begge bøkerne. Personlig syns jeg også at denne var "dårligere" enn den forrige.. Men herregud, når de mistet den første babyen sin i denne boken så begynte jeg å gråte, hahaha :D

Siri

25.01.2016 kl.19:52

Becca Alexandra: Ja, det var helt forferdelig! Men det var jo denne hendelsen som gjorde resten av boken meget interessant og spennende. De fikk jo virkelig testet forholdet sitt.

Becca Alexandra

25.01.2016 kl.21:37

Ja ikke sant!

Little Miss Sunshine

26.01.2016 kl.12:57

Det er så kjedelig når nummer to ikke er like bra som den første. Er alltid så redd for det når jeg virkelig liker bok 1 i en serie!

Skriv en ny kommentar

hits