A booklover's birthday

11 juni hadde jeg bursdag, og ikke overraskende fikk denne bokelskeren flere bøker i bursdagssgave. Fikk ikke vist alt i dette innlegget, men om jeg føler for det kan jeg vise de få resterende. Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med gavene jeg fikk i år, og er sååå takknemlig.

Se på disse skattene!

Yaay, et helt halvt år og den ene pluss en. Har disse bøkene på engelsk fra før, men jeg har ikke fått til å lest dem enda. Muligens vil det gå raskere på norsk? Er ganske overbevist om at jeg kommer til å like disse bøkene, og da spiller det ingen rolle om jeg har bøkene på to språk.

Mengele Zoo av Gert Nygårdshaug. Dette er favorittboken til en kompis av meg, og jeg er veeeldig spent på å lese denne av den grunn. Gaven var logisk nok pakket inn og formet som en bok, så jeg gjettet faktisk at det var denne boken før jeg åpnet gaven. Hehe, I know my friends so well!

En vakker dag av Colleen Hoover, Grenseløs kjærlighet og Brennende hjerter av Simone Elkeles.

Jeg har lest Colleen Hoovers andre bok som er blitt utgitt på norsk, nemlig Stygg kjærlighet. Den eeelsket jeg, og jeg har dermed stooore forhåpninger til En vakker dag.

Jeg har lest Grenseløs kjærlighet og Brennende hjerter, men bøkene bringer så mange gode leseminner fra ungdomstiden. Derfor måtte jeg ha de i bokhylla, og du skal ikke se bort i fra at jeg vil lese dem på nytt en dag.

The Winner's Curse av Marie Rutkoski

Denne boken har blitt rost opp til skyene på Booktoube, og dette er første bok i en trilogi. Dessuten er alle coverene i denne serien fantastiske, og de vil virkelig pynte opp bokhylla. Vinn-Vinn situasjon!

Harry Potter og Halvblodsprinsen og Harry Potter og Dødstalismanene av J.K Rowling.

Jeg har helt klart verdens største luring som kjæreste! Først fikk jeg et smykke og boken Harry Potter og Dødstalismanene. Jeg ble selvfølgelig utrolig glad for dette, men kommenterte at det var litt dumt at han ikke skaffet den sjette boken-for den manglet jeg tross alt. Han forklarte at han hadde vært så sikker på at jeg hadde sjette boken i denne utgaven fra før. Men så noen timer senere finner jeg sjette boken, Harry Potter og Halvblodsprinsen, i bokhylla mi. Haha, han har en tendens til å gjemme bøker han gir meg i gave i bokhylla mi. Og prikken over i'en- utpå kvelden ga han meg øredobber som matchet smykket jeg fikk på morgenen. Tusen takk, beste Torbjørn <3. Dere skal forresten få se smykkesettet senere.

Hva synes dere om gavene?

Har dere lest noe av dette tidligere?- Kom gjerne med meningene deres!14 kommentarer

Little Miss Sunshine

05.07.2016 kl.12:13

Åh, det er så gøy å få bøker! Jeg kjøper alltid bøkene jeg vil ha selv, så når det blir jul og bursdag kommer jeg ikke på noen jeg ønsker meg... Fikk derimot flere fine til jul i fjor :-D Synes The Winner's Curse var utrolig nydelig!

Siri

05.07.2016 kl.13:24

Little Miss Sunshine: Jeg har alltid en ønskeliste på bøker klar, så det er ikke så vanskelig å ønske seg bøker til jul/bursdag da- hehe.

Ja, den er utrolig nydelig! Coverene på resten av bøkene er også himmelsk!

Henriette Celin

05.07.2016 kl.12:16

Så mange spennende bøker du fikk! gratulerer med overstått bursdag :-D

Siri

05.07.2016 kl.13:23

Henriette Celin: Tusen takk :D

Karina Larsen

05.07.2016 kl.12:26

Gratulerer så mye med overstått <3 Såå mange bøker du fikk, heldig :) Jeg har kjempe lyst til å lese et helt halvt år

Siri

05.07.2016 kl.13:23

Karina Larsen: Tusen takk :D Frister veldig å lese den ja!

Kristine

05.07.2016 kl.13:32

Gled deg til Mengele Zoo! Virkelig ei fin bok!

Siri

05.07.2016 kl.13:35

Kristine: Ja, jeg er veeldig spent på den boken. Kompisen min har jo den som favorittbok, så jeg har store forventninger ;D !

Kathrine Skaug

05.07.2016 kl.16:10

Så spennende! Er så koselig å lese bøker - hvertfall når man finner en skikkelig favoritt :)

Siri

05.07.2016 kl.16:42

Kathrine Skaug: Så sant :)!

Ina

05.07.2016 kl.18:23

Gratulerer med dagen som var:) Jeg får ikke bøker i gaver lenger fordi de vet at jeg skaffer megen god del bøker ellers i året likevel, haha:) Mengele Zoo har jeg, men ikke lest ennå. Tror jeg har hatt den siden 2007 i hylla og den skal leses i år:)

Ingrid

05.07.2016 kl.19:37

Ser ut som spennende bøker. Gratulerer med overstått :D

Becca Alexandra

05.07.2016 kl.22:49

Kjempefine bøker og gaver! Har ikke lest noen av dem før, men kanskje jeg skal gjøre det :-)

Tattavkvinnene

10.07.2016 kl.14:49

Så heldig du er, masse herlig lesestoff! Elsker "Et helt halvt år", må se å få kommet i gang med oppfølgeren :)

Litt gøy at du har bursdag 11.juni forresten, jeg har i 11.juli :D

Skriv en ny kommentar

hits