Where do I buy books?

Jeg tenkte å gi dere noen kjekke tips til hvor dere kan finne et stort utvalg av bøker til rimelige priser. Selvfølgelig kan bokhandler som ARK, Norli osv ha gode tilbud, men jeg handler sjeldent på bokhandler. Som oftest havner jeg på nett, og her er mine store favoritter for å handle bøker.

Dersom jeg skal skaffe engelske bøker som ble utgitt for 1-2 år siden sjekker jeg ALLTID Awesomebooks.com. De selger nemlig brukte bøker, og jeg har alltid vært veldig fornøyd med kundeservicen. Bøkene er ofte i god stand, og om jeg fikk en bok jeg ikke var fornøyd med fikk jeg pengene tilbake eller en ny brukt bok. Bøkene koster alt fra 30 kr, og frakten er 30 kr! Fantastiske priser, og enda mer fantastisk er at det ikke er toll på bøker! Så du kan virkelig gå bananas på awesomebooks.com. Det har jeg gjort flere ganger...

Adlibris er min storestore favoritt av norske nettbutikker. Det har etter min mening det største utvalget både på norske og ikke minst engelske bøker. De har dessuten de rimeligste prisene sammenlignet med andre norske nettbutikker. Finner jeg ikke boken jeg leter etter på awesomebooks.com vet jeg at den vil finnes på adlibris til en grei pris. Det er dessuten fri frakt om du kjøper for 299 kr. Det er ikke akkurat så vanskelig å nå den summen når du handler bøker, hehe.

Så har jeg et tips til dere som bor i Trondheim. Siste fredag ca hver måned holdes Trondheims største bokloppis. Her finner du et stort utvalg av norske bøker, og et mindre utvalg av engelske bøker. Prisene er logisk nok veldig rimelige, hvor innbundet bok koster 30 kr og pocket koster 5 kr. Her har jeg funnet mange skatter, og anbefaler dere å gi det en sjanse. Det er laget arrangement for dette på Facebook, og du finner det om du søker på bokloppis. Neste holdes i morgen, fredag 30 september, fra kl.10-14.

Hvor handler dere bøker?
 6 kommentarer

Little Miss Sunshine

29.09.2016 kl.21:37

Awesomebooks er så bra, takk for at du tipset meg om dem! Delte det videre med flere i klassen min på NTNU og gjett om pensum ble mye billigere for oss i årene som fulgte :-D Er sjelden innom Adlibris selv, men The Bookdepository derimot... Der burde du virkelig stikke innom!

Har vært på bokloppisen i Kjøpmannsgata flere ganger nå, men jeg synes det er så SYKT uoversiktig og rett og slett trasig å finne noe som helst at jeg som oftest ender opp med å dra hjem tomhendt. Det kunne vært så mye mye bedre med litt ordentlig organisering! :-(

Siri

04.10.2016 kl.13:16

Little Miss Sunshine: Ja, så bra! Det har ikke lønnet seg så mye på lektorstudiet for sosiologi. Vi har ikke så mye skjønnlitterært dessverre.

The Bookdepository har jeg aldri brukt, men burde sjekke det ut. Takk! :D

Jeg var der i slutten av september, og jeg fant sååå mye bra! De hadde fått inn masse nytt, så jeg fant en del skatter. Jeg hadde som mål å finne SVK, og hadde søkt opp i databasen deres om de hadde den. De hadde den, men jeg fant den ikke på D. Spurte derfor om hjelp, og en av de ansatte fikk sporingsnummeret til boken, og dro på loftet for å lete. (På loftet har de mange bøker som de ikke har rukket å plassere frem). Den ble heldigvis funnet! Du kan jo bruke databasen deres mens du leter. Men bruk din egen mobil, da går det kjappere :)

Rita Westnes

01.10.2016 kl.20:33

Åh, tusen takk for tips! Sjekket ut Adlibris og de hadde en bok jeg har SIKLET etter til en billig penge :-D

Siri

02.10.2016 kl.13:09

Rita Westnes: Flott å høre :D Hvilken bok var det?

Rita Westnes

02.10.2016 kl.23:46

Eat Smart av Niomi Smart :-) Er en ganske ny matbok av en youtuber jeg har fulgt over lengre tid!

Siri

04.10.2016 kl.09:04

Rita Westnes: Oj! Ikke hørt om den før. Selv har jeg ikke så mange bøker som omhandler mat/oppskrifter, men er jo fint å ha det i bokhylla for å få inspirasjon :D

Skriv en ny kommentar

hits