hits

NYTT I HYLLA # Pocketbøker

For noen måneder tilbake var det noen flotte tilbud på pocketbøker hos Adlibris. Avslaget var på ulike pocketbøker både på engelsk og norsk, og jeg klarte selvfølgelig ikke å motstå fristelsen. Bøkene av Ransom Riggs var ikke på tilbud, men jeg slengte dem med uansett. Nå har jeg lest første boken i serien om "Miss Peregrine's Peculiar Children", og jeg likte den så godt at jeg selvfølgelig må lese resten av serien.

SONY DSC

"The Hate u Give" av Angie Thomas

"The Underground Railroad" av Colson Whitehead

"Morgengry" av Sarah Jio

"Huset på stranden" av Sarah Jio

"Hollow City" av Ransom Riggs

"Library of Souls" av Ransom Riggs

SONY DSC

Av disse bøkene gleder jeg meg spesielt til å lese «The Hate u Give». Denne boken har blitt rost opp til skyene på Booktube, og mange hadde den blant sine favorittbøker i 2017. I tillegg vil filmatiseringen av boken komme ut til høsten. Boken er inspirert av bevegelsen Black Lives Matter, og jeg tror dette kan bli gripende og spennende lesing.

SONY DSC

«The Underground Railroad» er også en bok jeg gleder meg spesielt til å lese. Boken forteller om tilværelsen til slavejenta Cora, som gjør et forsøk på å flykte fra bomullsplantasjen i Georgia. I fjor vant boken faktisk Pulitzer-prisen, og ut i fra det og dens meget interessante historie tror jeg dette kan bli en bok man sent vil glemme.

Har du lest noen av disse bøkene?6 kommentarer

Den lille Pandaen c:

26.06.2018 kl.21:37

ohh nice!

Siri

26.06.2018 kl.22:07

Den lille Pandaen c:: Takk : )

Ina

26.06.2018 kl.23:50

Har hørt mye variert om The Hate U Give. Er spent på din mening om den etter du har lest den. =)

Siri

28.06.2018 kl.09:31

Ina: Har hørt så mange rose den opp til skyene, så jeg gleder meg til å lese den :D

Little Miss Sunshine

30.06.2018 kl.21:57

Jeg lånte The Hate U Give på biblioteket denne uka, og jeg tenker jeg skal få lest den etter jeg er ferdig med The Scorpio Races av Maggie Stiefvater. The Underground Railroad hørtes veldig spennende ut! :-)

Siri

01.07.2018 kl.11:59

Little Miss Sunshine: Så artig at du også plukket opp den nå :D Gleder meg til å høre meningen din om "The Hate U Give".

Skriv en ny kommentar