hits

NYTT I HYLLA # Bursdagsgaver for en bokelsker

Jeg fylte år i juni, og da fikk jeg flere flotte bursdagsgaver. Noen av de flotte bursdagsgavene var bøker, og her ser dere en liten samling av noen av bøkene jeg fikk. Jeg fikk også flere bøker til bursdagen min, men de kommer jeg til å vise i andre typer innlegg.

SONY DSC

"The Loneliest Girl in the Universe" av Lauren James

"Simon VS. the Homo Sapiens Agenda" av Becky Albertalli

"Norse Mythology" av Neil Gaiman

"Timer av Fløyel" av Alyson Richman

"58 turer i Trondheim og omegn"

"De sovende" av Stephen King og Owen King

"Renegades" av Marissa Meyer

 

SONY DSC

"Timer av fløyel" gleder jeg meg spesielt til å lese, da jeg har likt de tidligere bøkene av Alyson Richman svært godt. De jeg har lest er "Hele livet på en dag" og "En himmel av brev", og begge to har vært tidligere boktips på mandag. Så får vi se om "Timer av Fløyel" også blir et kommende boktips på en mandag.

 

SONY DSC

Som bursdagsgave fikk jeg også "58 turer i Trondheim og omegn", for venninnene mine ønsker å få meg mer ut på tur. Det er veldig avslappende (og selvfølgelig sunt) å dra på skogsturer, så jeg krysser fingrene for at jeg får opplevd flere av turstiene. Ut på tur skal jeg i alle fall!

 

SONY DSC

Jeg fikk også denne gigantiske boken av Stephen King og Owen King, nemlig "De sovende". Har hørt flere snakke om boken, og som mange av Stephen Kings bøker virker den å være veldig skummel. Owen King er forresten sønnen til Stephen King, og jeg tror det kan bli interessant å lese en bok som de har skrevet sammen. Tror ikke jeg kommer til å prioritere å lese den nå i sommer, men til høsten rundt Halloween må jo dette være en perfekt bok. Så jeg krysser fingrene for at jeg både får nok tid og mot til å lese denne mursteinen av en bok.

Har du skaffet deg/fått noen nye bøker i det siste- Hvilke i så fall?7 kommentarer

Den lille Pandaen c:

01.08.2018 kl.11:50

Simon vs the homo sapiens agenda er så bra :D

Har skrevet om bøkene jeg har skaffet meg i et eget innlegg :P

Siri

03.08.2018 kl.12:17

Den lille Pandaen c:: Jeg skal faktisk skrive om "Simon VS the homo sapiens agenda" snart :D

Ina

03.08.2018 kl.01:16

Gratulerer med dagen som var. Jeg har sluttet å få bøker til bursdag og jul fordi de vet jeg kjøper og får mange bøker. Men en bokelsker kan jo ikke ha for mange bøker? =)

Siri

03.08.2018 kl.12:16

Ina:
Ja, det er veldig vanskelig å kjøpe bøker til en bokelsker.
Nei, en bokelsker kan ikke få for mange bøker :D

Little Miss Sunshine

19.08.2018 kl.13:08

Oooh, så mange bra bøker! :-D

Jeg har vært flittig bruker av biblioteket i det siste, så det meste jeg leser er derfra - og fra Fretex/bruktbutikker :-)

Siri

23.08.2018 kl.19:53

Little Miss Sunshine: Ja, jeg prøver også å bruke mitt kjære bibliotek. Skattejakt på Fretex er jo også innmari morsomt - det må vi gjøre igjen snart! :D

Little Miss Sunshine

24.08.2018 kl.10:26

Jaa, helt klart :-D

Skriv en ny kommentar