Kanskje aldri

http://www.gursliberg.no/uploads/documents/Cover_stor.jpeg

Tittel: Kanskje aldri (The Edge of Never)

Forfatter: J.A Redmerski


Antall sider: 506

Forlag: Gursli Berg

Kilde: Anmeldereksemplar

Utgitt: 2015(i pocket) som engelsk versjon utgitt 2013.

 

Om handlingen:

Camryn Bennett ønsker å få mer ut av livet enn å bare følge de samme rutinene hver dag. Hun har planer om å flytte sammen med sin bestevenn og starte i en ny jobb, men etter en marerittaktig kveld på byen, bestemmer Camryn seg for å flykte fra det eneste livet hun noensinne har kjent. Hun hopper på en Greyhoundbuss uten å vite hvor hun skal hen, det eneste målet hun har er å finne seg selv. Det hun finner er Andrew Parrish.
Andrew er en spennende og impulsiv fyr, og det viser seg at han på mange måter er nøkkelen som skal til for å åpne Camryns forsvarsverk. Med ham lærer Camryn å leve livet igjen, og sammen finner de styrken og motet til å ta et oppgjør med sine problemer. Andrew lokker fram bortgjemte følelser hos Camryn, og snart opplever hun kjærlighet og begjær som hun ikke trodde var mulig. Men Andrew bærer på en mørk hemmelighet som enten kan forene eller ødelegge dem.

 

Om forfatteren:

Jessica Ann Redmerski bor i staten Arkansas i USA sammen med sine tre barn og en malteserhund. Hun elsker TV-progam og bøker som flytter grenser. Hun publiserte Kanskje aldri i november 2012 og i løpet av kort tid gikk den inn på bestselgerlistene til New York Times, Wall Street Journal, USA Today og Amazon.com. Romanen har siden solgt flere hundre tusen eksemplarer. I tillegg til Kanskje aldri og oppfølgeren, Kanskje alltid, har hun gitt ut flere andre romaner i New Adult-sjangeren, blant annet flere titler i serien “In the Company of Killers”.

 

Min mening:

Jeg hadde hørt litt om denne boken før jeg fikk den tilsendt av forlaget, og jeg syntes både coveret og handlingen virket lovende. Skal jeg beskrive denne boken med et ord så er det avhengighetsskapende! Det var ekstremt vanskelig for meg å legge fra meg denne boken, og jeg måtte bare lese videre. Jeg tok den med meg overalt de to dagene jeg brukte på å lese den, og jeg klarte så vidt å legge den fra meg til kvelds. Den er helt klart så avhengighetsskapende på grunn av handlingsforløpet. Det er ikke et kjedelig øyeblikk for min del, og dette både på grunn av spesielle hendelser og interaksjonen mellom karakterene Andrew og Camryn. Dette var veldig godt utviklet, og de 500 sidene virket så absolutt ikke for lange. Jeg var heller sjeleglad for at jeg fikk lese om dem over så mange sider.

Jeg liker dessuten beskrivelsen av karakterene Andrew og Camryn veldig godt. De er noen komplekse og unike karakterer, som gir dybde til historien. Jeg likte riktignok Andrew hakket bedre, men jeg tror nok flere vil gjenkjenne seg i Camryn.

Noe som var prikken over i’en for min del var den nokså overraskende avslutningen. Jeg visste at historien ikke kunne slutte av før vi hadde fått alt servert, men jeg hadde likevel ikke sett det komme. Og for å si det sånn, jeg hadde hjertet i halsen helt frem til siste kapittel. Ahh, for en spennende og nesten traumatisk vri.

Terningkast 5

Har dere lest boken, og hva var deres mening i så fall?

 

6 kommentarer

Siste innlegg