UPDATE

Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering angående boklesingen min, for dette er jo tross alt en bokblogg. Målet mitt for 2016 var å lese 50 bøker fra boklisten min. Denne listen inneholdt bøker som har stått lenge på bokhylla, men i 2016 klarte jeg kun å lese 32 bøker…Så lite har jeg ikke lest på mangemange år. Jeg vet at dette er veldig mange bøker for mange, men for min egen del er dette svært lite. Årene tidligere har jeg lest omtrent 100 bøker i året. Så dere skjønner vel at jeg da er skuffet, menmen. Vi får håpe 2017 blir mitt leseår!

Som dere kanskje husker begynte jeg å lese Harry Potter bøkene på nytt i desember. For noen dager siden leste jeg ferdig femte boken, og skulle til å begynne med sjette boken. Jeg kunne dessverre ikke lese videre i serien, for Halvblodsprinsen er sporløst forsvunnet?! Kjæresten min leste denne nå nylig, men siden har vi ikke sett den. Hjeeelp. Av den grunn skal jeg låne boken av søstersen. Jeg har faktisk flere utgaver av Halvblodsprinsen, men alle de er på norsk. Jeg har kun EN på engelsk, og den er selvfølgelig borte. Jeg får bare lete videre.

Med andre ord er jeg i ekstase, og som mange Harry Potter-elskere føler jeg meg hjemme når jeg leser disse bøkene. Litt som å møte en god, gammel venn som du alltid kan stole på.

Hva leser dere for tiden?

 

11 kommentarer
  1. Jeg leser faktisk en bok serie. “Sønnavind” Mange i min slekt anbefalte meg bare at jeg måtte virkelig lese den. Jeg er selv en bokholiker :)Og har ikke tellingen på hvor mange bøker jeg har lest i 2016, men er sikker på at det må være over 32. Hehe! Hmmm..Jeg har tenkt å lese Harry potter selv, men er de bøkene ikke veldig lik i filmene? Jeg tenker at når du har sett alle filmene så er det litt kjedelig å lese bøkene når du vet hva som skjer?

  2. Riktig godt nytt bokår, Siri 🙂 Akkurat nå leser jeg flere bøker samtidig. Fantasyromanen Blodskraft av Lise Grimnes (likte virkelig godt første bok i serien, Kaoshjerte) og Nordnorsk julesalme av Hild Haaheim er to av dem. Leser på spreng i håp om å fullføre minst en av dem til i morgen kveld, nominasjonene til Bokbloggerprisen 2016 må sendes inn innen midtnatt 7.januar. Det syns jeg er så gøy, men har som deg fått lest mye mindre enn jeg skulle likt i 2016, så det har ikke blitt så mange norske bøker på meg.

  3. buroyfoto: Ja, Sønnavind leste jeg for mange år siden 😀 Likte den godt, men ble dessverre lei. Det er en evighetsserie, så den tok aldri slutt :p

   Selv synes jeg det er stor forskjell på bøkene og filmene. :). Hovedhandlingen er selvfølgelig den samme, men du får mer forklaring, blir bedre kjent med karakterene og får myemye mer kunnskap om den magiske verdenen enn hva du gjør i filmene. Jeg synes det så aldeles ikke er kjedelig å lese bøkene på nytt, og jeg har sett filmene mange ganger og ikke minst lest bøkene 6-7 ganger. Riktignok er jeg en blodfan, men tror de som kun har sett filmene også vil ha stor glede av å lese bøkene :)!

  4. Det må du gjøre! Jeg blir alltid så glad når det kommer gode nye fantasybøker. Elsker at det handler om norsk mytologi, huldra, og i bok to blandes persiske eventyr inn i det. Kan ikke huske at jeg har lest den miksen i noen andre bøker.

  5. Håper du får til å lese alle bøkene du ønsker i 2017! Jeg synes jo 32 er mye, men som du sier er det kanskje det for noen, men er man vant til å lese mye mer skjønner jeg jo skuffelsen! Så lykke til med å nå målet ditt 🙂
   Jeg leser Forbildet av Sophie Elise, fikk den til jul og så langt liker jeg den 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg