Leseliste for oktober

Nå er vi i måneden oktober, og jeg blir stadig overrasket over hvor fort tiden går. Det var da ikke så lenge siden det var sommer? Uansett tenkte jeg å dele med dere noen av bøkene jeg planlegger å lese denne måneden.

SONY DSC

Jeg tenker å lese

“SVK” av Roald Dahl

“Heksene” av Roald Dahl

I fjor fylte Roald Dahl 100 år. Flere bokhandlere hadde gode tilbud på flere av bøkene hans da, og da fikk jeg blant annet kjøpt “Heksene”. “SVK” fant jeg faktisk på en bokloppis, og fikk dermed kjøpt den til en rimelig penge. Tidligere har jeg lest “Matilda”, “Charlie og sjokoladefabrikken” og “Charlie og den store glassheisen”. Med andre ord har jeg ikke lest så mange av bøkene hans, men jeg gleder meg til å utforske flere av dem.

SONY DSC

Å lese to bøker på en måned er kanskje litt lite, men “SVK” og “Heksene” er de bøkene jeg er nokså sikker på at jeg kommer til å lese. Jeg har erfart at det å lage store leselister kan virke litt demotiverende for lesemotivasjonen, og derfor tenker jeg ikke å planlegge flere bøker for oktober. Da får heller lesemotivasjonen min gjennom måneden fortelle meg hva jeg skal lese ellers.

Hva tenker dere å lese i oktober?

14 kommentarer

Siste innlegg