Dagens bokmerke # Galtvort

Fremover tenker jeg å vise dere noen av bokmerkene i samlingen min. Som bokelsker har jeg en del bokmerker, og jeg elsker å samle på dem. De er både praktiske og ofte veldig fine utseendemessig. Det er en fin kombinasjon!

SONY DSC

Dagens bokmerke er et bokmerke jeg skaffet da jeg besøkte Harry Potter Warner Bros Studio Tour London for første gang. Moren min kjøpte en samling med to bokmerker inspirert av Harry Potter, og jeg fikk et av dem. Det var utrolig snilt av henne, og jeg må si at bokmerket har et av de fineste motivene som finnes- nemlig Galtvort!

SONY DSC

Som jeg nevnte tidligere er bokmerker i seg selv praktiske ved at du kan markere hvor langt du har kommet i lesingen, men slike magnetiske bokmerker blir hakket mer praktisk. Da risikerer man nemlig ikke at bokmerket plutselig faller ut, og å miste oversikten over lesingen er noe bokelskere absolutt ikke ønsker.

Hva syntes du om dagens bokmerke?

5 kommentarer
  1. Wow, så fint <3
   Magnetiske bokmerker er så utrolig lurt, bruker det ofte i bøker jeg har med meg på jobb/reise, for eksempel, Ellers har jeg en liten samling selv, men merkelig nok ingen med Harry Potter-tema!

  2. Little Miss Sunshine: Du kan gjerne dele samlingen din av bokmerker forresten. Synes det er spennende å se andre sine samlinger.

   Jeg har litt mange bokmerker med Harry Potter-tema, hehe 😀

  3. Godt at det er flere av oss som har sansen for bokmerker og som samler på dem. 🙂 God helg, Siri. 🙂

  4. Jeg glemte å fylle inn navn, e post osv i skjemaet på forrige kommentar. Beklager det. Går litt fort noen ganger. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg