NYTT I HYLLA # Jojo Moyes

For noen uker tilbake fortalte jeg at jeg hadde bestilt noen bøker fra Awesomebooks.com. Tidligere har jeg vist noen av klassikerne jeg kjøpte fra den nettbutikken, men jeg kjøpte også noen flere bøker.

SONY DSC

“Paris for One”

“Silver Bay”

“After You”

“The Ship of Brides”

“The Peacock Emporium”

“The Last Letter from your Lover”

“Sheltering Rain”

Alle av Jojo Moyes.

SONY DSC

I fjor høst leste jeg “Me Before You” av samme forfatter, og det inspirerte meg til å lese flere av bøkene hennes. Det var dessuten en enkel sak da bøkene hennes kostet mellom 30-40 kroner på Awesomebooks.com. Da får man noen mulige skatter til en rimelig penge.

SONY DSC

Den første boken jeg kommer til å lese vil nok være “After you”. Jeg er veldig spent på hvordan det går videre med karakteren Lou, og jeg ble nokså overrasket da jeg hørte at det nå har kommet en tredje bok. Jeg krysser fingrene for at jeg liker bok to om Lou såpass godt at jeg også ønsker å gi bok tre en sjanse.

Har dere lest noen av disse bøkene av Jojo Moyes?

4 kommentarer
    1. Oi, så mange bøker hun har skrevet! Jeg har lest “Et helt halvt år”, som jo var fin men jeg ble kanskje ikke så investert i historien som mange andre virker å ha blitt, og jeg tror det kan ha med å gjøre at jeg leste den på norsk. Jeg tror derfor jeg skal lese de neste bøkene på engelsk, bare for å sammenligne 🙂

    2. Little Miss Sunshine: Kan være en god ide å lese dem på engelsk ja. Selv leste jeg den på engelsk, og jeg likte den :). Hun har skrevet flere enn de jeg har her også. Masse å lese med andre ord 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg