Favoritter i Februar

SONY DSC

Fremover ønsker jeg å skrive innlegg om mine månedsfavoritter, og det første innlegget blir fra februar. Favoritter fra de ulike månedene kan være relatert til sminke, mote eller rett og slett alt mulig. Så lenge jeg satt ekstra stor pris på de tingene i måneden som var, så kan de være blant månedens favoritter. Jeg synes det er veldig kjekt å lese slike innlegg, så jeg håper dere liker dem.

Te med fersken og mango

SONY DSC

Februar er en av vintermånedene, og da er det alltid kjekt å kose seg med en kopp te. I det siste har jeg spesielt likt denne varianten fra Lipton med smak av fersken og mango. Den både smaker og lukter himmelsk!

Magic Eraser Makeup Remover

SONY DSC

Dette er en vaskeklut som fjerner sminken ved hjelp av vann, og jeg har brukt den en god del de siste ukene. Jeg kjøpte først bare en klut, for jeg var veldig spent på om den ville fungere. Etter første gangs bruk ble jeg så fornøyd at jeg bestilte flere, for da slipper jeg å vaske klutene så ofte. Noen flotte fordeler med kluten er at den er enkel å bruke og man sparer miljøet. Jeg ble i alle fall ganske fornøyd med dette produktet. Den er forresten fra Makeupmekka.

NYX Lingerie Liquid Lipstick – Bedtime Flirt

SONY DSC

Denne måneden har jeg brukt dette leppeproduktet fra NYX en god del. Jeg fikk den i gave av en venninne for noen år tilbake, og jeg liker den så godt. Fargen kan beskrives som en nøytral rosafarge, og jeg synes den holder lenge på leppene.

Blad/Fjærsmykke

SONY DSC

Dette smykket har jeg brukt en del denne måneden. Usikker på om man skal si at det har et blad eller en fjær som motiv, men for min del ser det ut som begge deler-haha. Vanligvis bruker jeg sjeldent lange smykker, for jeg har en tendens til å heller bruke statementsmykker. Jeg synes dette lange smykket er spesielt, og det har en fin gullfarge, et enkelt motiv og nydelige strassdetaljer. Smykket er forresten fra Glitter.

Lilla skjerf

SONY DSC

Dette store, myke og varme skjerfet er fra Bikbok. Elsker lillafargen, og den er nydelig nå som det er vinter. Har brukt det en god del den siste måneden, og å bruke skjerf er noe av det jeg liker aller best med vintermoten. Skjerf er en slags blanding av tilbehør og klesplagg- og det setter jeg pris på i vinterkulden.

Hvilke favoritter hadde du fra Februar?

6 kommentarer
  1. Har ikke hørt om den kluten før, det hørtes veldig lurt ut. Hater å måtte kaste pads og bruke mye produkt for å fjerne sminken hver dag, er ikke noe bra for miljøet.
   Den teen er sykt frisk og god!
   En av mine favoritter i februar må være green matcha te fra pukka, har byttet t kaffe med den. Også har jeg skrevet ut masse bilder fra fotoknutsen, så nå har jeg minnene mine på papir!

  2. Elena: Ohh, den tetypen har jeg ikke prøvd. Er generelt dårlig på å prøve de ulike sortene til Pukka, men vil gjerne teste dem ut 😀

  3. For et fint innlegg, Siri! Jeg liker også den teen veldig godt 🙂 I februar har jeg vært veldig glad i bruke kokosolje i håret (nesten som en hårkur), NYX Soft Matte Lip Cream i fargen Milan ooog Green Tea-parfymen fra Elizabeth Arden. 🙂

  4. Jeg er mer kaffemenneske enn temenneske, men drikker en god del te også. Min favoritte er med vanilje og karamell. 🙂 Koselig innlegg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg