NYTT I HYLLA # Sene sommerbøker

Sommeren som var så hadde ARK masse gode tilbud på ulike pocketbøker. Jeg slo til på dette tilbudet, og fikk skaffet meg flere nye bøker i samlingen. Riktignok har jeg glemt å vise dere dem, og de føles fremdeles nye- ettersom jeg ikke har lest dem enda, hehe.

SONY DSC

“Fioler i mars” av Sarah Jio

“God natt, June” av Sarah Jio

“Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte” av Joyce Carol Oates

Jeg har tidligere lest en bok av Sarah Jio, nemlig “Frost i mai”. Den slukte jeg, og den ga meg så mye leseglede og lesemotivasjon. Av den grunn ville jeg gi flere av bøkene hennes en sjanse, og jeg tror disse vil passe ypperlig til sommeren. Riktignok hadde det vært fint med noen hjertevarme bøker nå som det er så kaldt i mars. Så kanskje jeg sluker en av dem snart, vi får se.

SONY DSC

Den tredje boken “Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte” gleder jeg meg også til å lese. Slik jeg har forstått det er handlingen plassert i USA i 1950-årene, og den tar opp raseskillet som var så sterkt på denne tiden. Om jeg ikke tar feil tror jeg dette blir min første bok av Joyce Carol Oates, og jeg gleder meg til å gi en av bøkene hennes en sjanse.

Har du lest noen av disse bøkene? Fortell meg gjerne hva du syntes om dem!

Hva liker du helst å lese om sommeren?

6 kommentarer

Siste innlegg