Favoritter i April

SONY DSC

Det ble ikke noe innlegg for månedsfavoritter i mars, men nå kommer noen av mine aprilfavoritter!

 

Mørkeblå vaffeljakke

SONY DSC

Jeg er litt usikker på hva slike jakker kalles, men jeg synes å huske at de kan bli kalt vaffeljakker? Morsomt og søtt navn i alle fall, så vi bruker det. Denne jakken brukte jeg masse i april, og jeg følte etter hvert at den passet til alt. Jakken er ikke av den varmeste, men det gjorde den perfekt nå som det begynner å bli litt varmere ute. Jakken er forresten fra Vero Moda.

 

MAKEUPMEKKA- Smooth Argan Highlighter Stick i fargen Barbie Glow

SONY DSC

Denne highlightersticken ble flittig brukt i april. Fargen er litt rosegullaktig, og det synes jeg er kjempefint. I tillegg er den veldig enkel å bruke, for dens stick-form gjør at man raskt kan påføre produktet.

Den gir forresten en nydelig glød, og jeg liker å bruke den på to måter. Som oftest påfører jeg higlighteren over hele ansiktet, og deretter påfører jeg foundation og andre hudprodukter. Da får man en jevn glød i hele ansiktet. Om jeg derimot har dårlig tid påfører jeg den bare på kinnbeina.

 

ISADORA B.B-cream i fargen 08 Blonde Beige

SONY DSC

Dette er nok det produktet jeg har satt aller mest pris på. Både i april og generelt dette året. Jeg har nemlig lenge slitt med å finne en passende foundation til min hud. De jeg har prøvd har ikke lagt seg fint, og har heller gjort min allerede tørre hud enda tørrere. Situasjonen er derimot ikke slik med dette produktet! Den gir huden min fuktighet, glød og legger seg fint på. Kremen gir ikke så mye dekkevne, men det trenger jeg heller ikke. Det eneste problemet er at den er litt for gul til min hudtone, så vi får se hvordan jeg skal løse det problemet.

Hvilke favoritter hadde du i april?

6 kommentarer

Siste innlegg