Favoritter i Juli

SONY DSC

Innleggene mine over månedsfavoritter blir ikke så ofte som jeg skulle ønske, men her ser dere noen favoritter fra juli.

 

SONY DSC

Solbriller fra Gina Tricot

Disse solbrillene kjøpte jeg på sommersalget til Gina Tricot. De er røde, og innfatningen har en rosegull farge over seg. Liker spesielt den rosegulle innfatningen, og jeg har aldri eid solbriller med en slik innfatning.

 

SONY DSC

H&M Nailpolish, Phoenix.

Denne superfine neglelakken kjøpte jeg på et sminkesalg hos H&M. Da kunne man få to sminkeprodukter til 30 kr, noe som vil si at jeg fikk denne herlige lakken for kun 15 kr(!!). Det som gjør denne lakken så spesiell er dens fargeendringer i solen. I det ene øyeblikket er den rosa, oransje, rød eller gullaktig. Navnet Phoenix passer utmerket på en slik magisk lakk.

 

SONY DSC

Isadora, Foundation Color Blender

I innlegget mitt for favoritter fra april viste jeg en BB-cream fra Isadora. Den likte jeg kjempegodt, men fargen var litt for gul til min hudtone. Det problemet er nå løst når jeg bruker Foundation Color Blender fra samme merket. Da bruker jeg 1-2 dråper fra dette produktet, og blander det med mengden BB-cream jeg skal bruke. Slik ble dette fargekorrigeringsproduktet redningen min, for nå har jeg en foundation som jeg både er fornøyd med kvalitetsmessig og hudtonemessig. Yaaay!

 

SONY DSC

Sko fra Sarah Panter

Jeg har brukt disse skoene ekstremt mye i juli, og jeg elsker dem. Jeg har lenge lett etter slike sommersko med skinninnfatning, og så fant jeg dem til slutt på Sarah Panter. Sarah Panter er forresten Norges første pantebutikk, og jeg liker den butikken kjempegodt. I butikken kan du pante dine egne klær, og samtidig kjøpe klær som andre kunder har pantet. For å forstå pantingen kan jeg skrive et eksempel: Du panter en bukse som butikken mener de kan selge til 100 kr, og da får du utbetalt 25% av denne prisen. Med andre ord tjener du 25 kroner på å pante denne buksen. Et genialt system! Sarah Panter er med andre ord en miljøvennlig klesbutikk, og jeg har funnet mange rimelige og flotte skatter der.

 

SONY DSC

Makeupmekka, The Brow wow pencil, Light Brown

Dette er et vidunderprodukt for brynene mine. Den er enkel å bruke og i tillegg synes jeg brynene holder seg fine ut dagen. Jeg har brukt opp flere, og er ganske sikker på at dette blir et fast favorittprodukt i sminkevesken min.

 

Hvilke favoritter hadde du i juli?

2 kommentarer
    1. Så mye fint! Jeg kjøpte meg sandaler på Sarah Panter før vi dro til Bulgaria, og de var så gode. Fargekorrigeringen fra IsaDora var utrolig lur, for et produkt! Supert for å få mer ut av sminken 🙂
      Jeg tenkte jeg skulle lage et slikt innlegg selv, så du får vente til det kommer på bloggen 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg