Favoritter i September

SONY DSC

Nå er det en stund siden jeg har hatt et innlegg over månedsfavorittene, men her er noen av de fra september.

SONY DSC

Makeupmekka – Creamy Covering Concealer i fargen Fair Neutral

Jeg har brukt denne concealeren i flere måneder nå, og det er min store favoritt. Den dekker de mørke ringene godt, og ikke minst tørker den ikke ut huden min. Jeg har tørr hud, og enkelte hudprodukter kan da tørke ut huden min. Denne legger seg derimot svært fint på huden min og lager heller ikke linjer.

SONY DSC

Makeupmekka – Luxury HD Setting Powder i fargen Angel Pink

Dette pudderet bruker jeg for å sette concealeren og eventuelt foundationen om jeg bruker det. Jeg har lagt merke til at hudsminken da holder seg lengre, og resultatet blir mer naturlig. Elsker dette pudderet, og rosafargen på pudderet passer kjempefint til min lyse hud.

SONY DSC

NYX – Soft Matte Lip Cream i fargen Cannes

Dette er nok en av mine favoritter blant “Soft Matte Lip Cream” fra NYX. På bildet ser det ut som om fargen er nokså korall- og ferskenaktig, men jeg vil heller si at det er en typisk gammelrosa-farge. Jeg synes den egner seg både til hverdags og finere anledninger. Den knallfine fargen og lange holdbarheten gjør at den fortjener å være blant mine favoritter.

SONY DSC

Grønne og “marmoraktige” øredobber fra Glitter

Disse øredobbene brukte jeg masse i september. De er i akkurat passe størrelse til hverdagsbruk, altså verken for små eller for store. Disse kommer nok til å bli brukt en del i månedene fremover også, for grønt er skjønt!

Hvilke favoritter hadde du i september?

 

 

4 kommentarer
    1. Så enig i alt dette, og ørepynten var skikkelig fin! Jeg har et par øreringer fra samme kolleksjon, der det er en ganske stor ring med en grønn sten som anheng 🙂
      I september var jeg glad i å bruke en ny leppestift hver dag, og så var det en del som gikk igjen i både september og oktober, og oktoberfavorittene mine husket jeg faktisk å lage et innlegg om!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg