Vakre bøker – Ravnklo

Håper dere alle har hatt en super jul og kost dere masse! Julaften er kanskje over, men vi har jo heldigvis romjulen. Kos dere i denne rolige stunden, og jeg selv bruker tiden med familien og boklesing.

SONY DSC

I dag ønsket jeg å vise dere en nydelig skatt jeg fikk i bursdagsgave for en stund siden. Til min forrige bursdag fikk jeg nemlig denne praktfulle utgaven av «The Philosophers Stone», og som dere ser er det utgaven med Ravnklo. Jeg tilhører huset Ravnklo, og synes det var perfekt å få den første boken designet med mitt eget hus.

SONY DSC

Her ser dere hvordan baksiden på boken er, og motivet er selvfølgelig av husspøkelset til Ravnklo den grå damen.

SONY DSC

Boksidene er selvfølgelig fargelagte. 

Målet er å få alle de syv bøkene i serien i disse flotte utgavene. Jeg tenker riktignok ikke å ha alle syv i motivet med Ravnklo. Nei, jeg ønsker et eksemplar fra alle de fire husene. Så vi får se hvilken husutgave det blir neste gang, hehe.

Vet du hvilket hus du tilhører? 

2 kommentarer
  1. Jeg er også Ravnklo (men den andre gangen jeg tok testen ble jeg Griffing), så kanskje en blanding?, og jeg synes disse bøkene er SÅ fine! Jeg har veldig lyst på et sett med Harry Potter-bøker som matcher ordentlig fint, men hittil har jeg ikke funnet noen jeg har falt for — ennå! Håper du har kost deg i julen <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg