Boktips på en søndag – En dag i desember

SONY DSC

Tittel: En dag i desember

Av: Josie Silver

Utgitt: 2018

Kilde: julegave, min egen bokhylle.

Forlag: Vigmostad Bjørke

Jeg fikk “En dag i desember” som julegave, og da måtte jeg selvfølgelig lese boken i desember. Så, litt om handlingen:

“Laurie er temmelig sikker på at kjærlighet ved første blikk ikke forekommer i virkeligheten. Det er bare på film slikt skjer, ikke sant?

Men så, gjennom en duggete bussrute en snøfylt desemberdag, ser hun mannen hun instinktivt skjønner er DEN ENE. Øynene deres møtes, og det oppstår et øyeblikk av ren magi for bussen hennes kjører ut fra holdeplassen igjen.

Laurie tror ikke hun noensinne vil se mannen igjen. Men på julefesten deres året etter blir hun presentert for bestevenninnens nye kjæreste. Og der står han, selvfølgelig, mannen hun så fra bussen. Jack. Laurie er bestemt på at det ikke kan bli de to. men hva om skjebnen har andre planer?”.

Hentet fra baksiden til boken.

SONY DSC

Det sies at dette er bøkenes svar på filmen “Love Actually”, og jeg ser så absolutt likhetene mellom boken og filmen. Boken er nemlig som filmen fylt med kjærlighet, vennskap og en fin dose med klisjeer. Likevel tror jeg at jeg liker filmen “Love Actually” bedre. Filmen berører så mange ulike historier og karakterer, mens i denne boken får vi kun innsyn i en enkelt kjærlighetshistorie.

Boken er så absolutt underholdende, og jeg leste den faktisk ut i løpet av en dag. Boken er fylt med handling, men jeg ble likevel litt irritert over enkelte deler av boken. Jeg kunne nemlig irritere meg lett over karakterenes valg, og tenkte at enkelte konflikter kunne blitt løst enklere og tidligere osv. Uansett er dette en søt og romantisk bok man kan kose seg med i disse juletider.

Har du et boktips denne søndagen?

 

2 kommentarer
  1. I don’t even know how I ended up here, but I
   thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going
   to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg