Christmas Book Haul

Jeg håper dere koser dere i kveld, og jeg ønsker dere et riktig godt nytt år! Før feiringen starter tenkte jeg å vise dere noen av julegavene mine. Til jul var jeg så heldig å få en del bøker i julegave. Det er alltid stas for en bokelsker! Etter min mening er bøker noe av det beste man kan få i gave. 

SONY DSC

SONY DSC

“Fellen” av Lisa Gardner

“Mess” av Keri Smith 

“The Dark Vault” av V.E. Schwab

WITCH volume one and two 

“En dag i desember” av Josie Silver

“Vicious” av V.E Schwab

“Vengeful” av V.E Schwab

“A history of magic”

Jeg er spesielt spent på å teste ut bøkene til forfatteren V.E. Schwab. Jeg har hørt mange som elsker bøkene hennes, og jeg krysser fingrene for at jeg også kommer til å like bøkene hennes. 

SONY DSC

Det var også utrolig stas å få de to første volumene av tegneserien kalt Witch. Dette var min favorittserie da jeg var barn, og jeg elsket den. Jeg var så heldig å få det av en venninne som likte serien minst like godt som meg. Ahhh, slik herlig nostalgi. 

Fikk du noen bøker til jul? Hvilke i så fall? 

 

 

3 kommentarer
  1. Jeg ELSKET W.I.T.C.H. da jeg var liten! Skulle til å kjøpe disse nyutgivelsene med én gang, men så kom jeg jo på at jeg har jo alle bladene hjemme hos foreldrene mine, så de pengene kan jeg faktisk spare. Jeg må bare på en liten skattejakt, hihi!
   Jeg fikk bare én bok til jul, den eneste jeg hadde ønsket meg, og det var Mortal Engines av Philip Reeves, som jeg tror skal bli veldig spennende 🙂

  2. Ser ut som en fin bunke med bøker, der. Selv får jeg ikke bøker til jul mer. Men man går ikke tom for lesestoff av den grunn. Godt nyttår. =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg