WISHLIST #3

Harry Potter Colouring BookHarry Potter Magical Creatures Colouring BookHarry Potter Magical Places and Characters Colouring Book

En stund siden jeg har laget en slik ønskeliste over bøker jeg ønsker meg. Muligens på grunn av at jeg ikke kan kjøpe bøker i år, nyttårsforsett vet dere. Men det er ekstremt vanskelig!! Det gjelder primært skjønnlitterære bøker, og disse fargeleggingsbøkene faller ikke akkurat innenfor den kategorien…Dette er tre ulike fargeleggingsbøker med Harry Potter som motiv. Det høres jo helt perfekt ut, og det hadde vært glimrende å brukt disse fargeleggingsbøkene som en slags lesepause på de slitsomme dagene på lesesalen.

Har dere prøvd denne nye trenden?

Hvilke fargeleggingsbøker anbefaler dere?

I’ve been waiting for this – OUTLANDER

Forrige søndag var den store dagen som jeg hadde ventet på i et helt år – sesong 2 av Outlander! Det er definitivt min store favorittserie, og selvfølgelig blant mine favorittbøker. Jeg elsker karakterene, historien, stemningen, musikken. Alt!

Jeg anbefaler dere på det sterkeste å gi tv-serien en sjanse, og både viaplay og netflix har sesong 1 tilgjengelig. Førstnevnte, viaplay, viser dessuten nye episoder av sesong 2 hver søndag. Med andre ord blir søndagene som julaften fremover!

Klippet over er introsangen til tv-serien. De har oppdatert den siden forrige sesong, og gjort den mer passende til hva som skjer i sesong 2. Jeg liker!

Har dere sett serien, og hva er deres mening?

The Sculptor

Et lite boktips på en fredag sier dere vel ikke nei takk til? I dag vil jeg tipse dere om den grafiske romanen “The Sculptor” av Scott McCloud. Den handler om David Smith som har en stor lidenskap for kunst, og han gir sitt liv til kunsten(og det bokstavelig). Han inngår nemlig en avtale med døden slik at han kan forme alt han kan tenke seg med bare hendene! Den store ulempen er at han bare har 200 dager å leve. Utfordringene står i kø når det viser seg å bli vanskelig å tenke over hva han kan lage, og ikke minst når han møter den store kjærligheten. 

Boken har fine illustrasjoner og ikke minst en bemerkelsesverdig historie! Jeg leste boken på 1-2 timer, og jeg storkoste meg samtidig. Det er en tjukk bok til å være grafisk, men du blir grepet fra første side!

Har dere lest boken, og hva var i så fall deres mening?

Har dere noen boktips på en fredag?