Favoritter i April

SONY DSC

Det ble ikke noe innlegg for månedsfavoritter i mars, men nå kommer noen av mine aprilfavoritter!

 

Mørkeblå vaffeljakke

SONY DSC

Jeg er litt usikker på hva slike jakker kalles, men jeg synes å huske at de kan bli kalt vaffeljakker? Morsomt og søtt navn i alle fall, så vi bruker det. Denne jakken brukte jeg masse i april, og jeg følte etter hvert at den passet til alt. Jakken er ikke av den varmeste, men det gjorde den perfekt nå som det begynner å bli litt varmere ute. Jakken er forresten fra Vero Moda.

 

MAKEUPMEKKA- Smooth Argan Highlighter Stick i fargen Barbie Glow

SONY DSC

Denne highlightersticken ble flittig brukt i april. Fargen er litt rosegullaktig, og det synes jeg er kjempefint. I tillegg er den veldig enkel å bruke, for dens stick-form gjør at man raskt kan påføre produktet.

Den gir forresten en nydelig glød, og jeg liker å bruke den på to måter. Som oftest påfører jeg higlighteren over hele ansiktet, og deretter påfører jeg foundation og andre hudprodukter. Da får man en jevn glød i hele ansiktet. Om jeg derimot har dårlig tid påfører jeg den bare på kinnbeina.

 

ISADORA B.B-cream i fargen 08 Blonde Beige

SONY DSC

Dette er nok det produktet jeg har satt aller mest pris på. Både i april og generelt dette året. Jeg har nemlig lenge slitt med å finne en passende foundation til min hud. De jeg har prøvd har ikke lagt seg fint, og har heller gjort min allerede tørre hud enda tørrere. Situasjonen er derimot ikke slik med dette produktet! Den gir huden min fuktighet, glød og legger seg fint på. Kremen gir ikke så mye dekkevne, men det trenger jeg heller ikke. Det eneste problemet er at den er litt for gul til min hudtone, så vi får se hvordan jeg skal løse det problemet.

Hvilke favoritter hadde du i april?

Boktips på en mandag – En himmel av brev

SONY DSC

Forlag: Cappelen Damm

Utgitt: 2015

Forfatter: Alyson Richman

Tittel: En himmel av brev

Kilde: Min egen boksamling

For noen måneder siden tipset jeg om boken “Hele livet på en dag” av Alyson Richman. Denne mandagen tipser jeg igjen om en bok skrevet av Alyson Richman, nemlig “En himmel av brev”. Så litt om handlingen:

PORTOFINO, ITALIA, 1943. En ung kvinne går av båten i en liten landsby. Hun har falske identitetspapirer og er livredd for å bli tatt av den tyske soldaten som kontrollerer alle som kommer i land.

Plutselig dukker en fremmed mann opp og hevder han kjenner henne. Soldaten lar henne gå, og hun har ikke noe annet valg enn å bli med den ukjente mannen til huset hans på klippene. Det er hennes sjanse til å overleve.

Bare noen måneder tidligere var Elodie Bertolotti en bekymringsløs cellist i Verona, men så rammer Mussolinis fascistregime familien hennes. Hun blir trukket inn i motstandsarbeidet, og hennes unike musikktalent gjør henne i stand til å redde liv.

I Portofino får Elodie et fristed hos Angelo Roselli, den unge legen som reddet henne. Han er hjemsøkt av skyld og samvittighetsnag, men Elodies ankomst vekker til live et håp han trodde var borte for alltid.

Hentet fra boken “En himmel av brev”.

SONY DSC

Som Richmans forrige bok er også denne bokens handling plassert under andre verdenskrig. Hovedpersonen Elodie blir en del av motstandsarbeidet, og det var spennende å lese om hennes rolle i dette. I tillegg forteller Richman nok en gang om kjærlighet som kan være intens og hjerteskjærende. Kombinasjonen av disse elementene likte jeg svært godt. Boken er fylt med overraskelser, dramatikk og grusomme hendelser. Det kom derfor en del tårer mens jeg leste denne boken. Boken grep tak i meg, og det er lenge siden jeg har lest en bok som ga meg så mange følelser.

Noe jeg dessuten likte veldig godt ved boken var dens herlige skildringer av lidenskap. Flere av karakterene har enten en lidenskap for musikk eller bøker, og jeg storkoste meg mens jeg leste om karakterenes følelser for dette. Med min lidenskap for bøker var det lett å kjenne seg igjen i karakterene, og disse delene var skrevet så nydelig.

Jeg var dessverre ikke helt fornøyd med avslutningen av boken, men jeg vil anbefale dere varmt å sjekke den ut likevel!

Har du et eller flere boktips denne mandagen?

Litterære Accessories – Magiske sminkekoster

Av litterære accessories skal jeg i dag vise dere noen av sminkekostene mine. Hvordan kan sminkekoster være relatert til litteratur tenker du? Åjoada, sminkekoster kan så absolutt være relatert til bøker.

SONY DSC

Tadaaaa– her ser dere noen flotte eksemplarer av magiske sminkekoster. Dette må jo være de ultimate sminkekostene for enhver fantasyelsker!

SONY DSC

Bare sjekk ut de nydelige detaljene. Ironisk nok har jeg ikke brukt dem enda, og jeg har en anelse om at jeg heller ikke kommer til å bruke dem. De er altfor fine til å bli brukt, og jeg må heller finne en løsning på hvordan jeg skal utstille dem på best mulig måte i leiligheten.

SONY DSC

Sminkekostene kom forresten i denne søte posen, og de er fra Storybook cosmetics.

Hva synes dere om kostene?