Favoritter i januar

Hei igjen!

Nå er det veldig lenge siden jeg delte noen av mine månedsfavoritter med dere. Denne gangen skal jeg vise noen av mine favoritter fra forrige måned, nemlig januar.

Blått skjerf, Gina Tricot 

I høst og vintermånedene elsker jeg å bruke skjerf, og den store månedsfavoritten var mitt blåe og tykke skjerf fra Gina Tricot. Det har en perfekt lengde, og gir akkurat passe med varme.

Twinings – Green Tea and Lemon

Januar var laang og veldig kald. Av den grunn var det herlig å ha en kopp med te å varme seg på. Den store favoritten var grønn te med sitron. Den er veldig frisk og syrlig, og da føler jeg ikke at jeg trenger honning eller sukker for å søtne den litt. Tror faktisk det kun er igjen en tepose i boksen dere ser på bildet, så jeg drakk litt vel mye te i måneden som var.

Donut Bakery Eyeshadow Palette – Makeupmekka

Av mine favoritter fra januar, er definitivt dette øyenskyggepalettet min aller største favoritt!  I januar brukte jeg så og si kun dette palettet.

Fargene er heeelt nydelige, og øyenskyggene er virkelig godt pigmenterte. Skyggene er dessuten veldig enkle å blende med. Jeg tror det er første gangen jeg har prøvd øyenskygger fra Makeupmekka, og jeg må si at jeg er mektig imponert! Tenk å få et så flott palett til kun 200 kroner, og jeg fikk det til og med på salg til halv pris!

Palettet fungerer utmerket til både fest og hverdags. Faktisk er det kun en av fargene jeg ikke har prøvd enda, og det er  “Ginger Sprinkles”, for den er såpass kraftig og unik at den kanskje blir litt for voldsom til hverdags.  Dessverre var dette et palett som Makeupmekka kun solgte i en begrenset periode, men de har flere lignende øyenskyggepaletter som jeg vil tro har samme kvalitet.

Hvilke favoritter hadde du i januar? 

4 kommentarer
  1. Jeg liker både te og kaffe, men foretrekker kaffe. =) Du er flink til å skaffe deg fine ting og kose deg. Det er også godt å se bloggen din i live igjen, Siri, for det har vært et savn. =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg