NYTT I HYLLA – Maisalg

Jeg føler det er en gang i året hvor det er skikkelig gode tilbud i norske bokhandler og på norske nettbutikker som selger bøker, og det er i mai! Ja, jeg vet jeg er supersein i å dele mine flotte bokskatter fra mai. Her er de i alle fall endelig!

“The Magician’s Land” av Lev Grossman

“The Magician King” av Lev Grossman

“The Red Rising” av Pierce Brown 

“The Golden Son” av Pierce Brown 

“The Half Wild” av Sally Green

“The Half Lost” av Sally Green

“The Shadow Queen” av C.J.Redwine

“The Dreamwalker” av J.D. Oswald

Jeg fikk den første boken i denne serien i bursdagsgave for en stund siden, og da jeg så de to neste bøkene i serien på salg klarte jeg ikke å motstå fristelsen. Dette skal være Harry Potter for voksne (som det også står på den ene boken), og flere venner av meg har anbefalt meg å se tv-serien som er inspirert av disse bøkene. Det kan godt hende at jeg ser tv-serien en dag, men først må man jo lese bøkene bak den.

Jeg har lenge hatt lyst til å lese denne bokserien skrevet av Pierce Brown. Jeg følger flere booktubers på Youtube som eeeelsker disse bøkene, og da må jeg selvfølgelig gi dem en sjanse. (Spesielt når man finner dem på flotte salgstilbud). Om jeg ikke tar feil er det tre-fire bøker i denne serien, men nå har jeg i alle fall de to første bøkene i serien.

Dette er bok to og bok tre i en serie om gode og onde hekser, og jeg fikk den første boken i serien av snille Elena. Tusen takk igjen, Elena!  En serie om overnaturlige ting og hekser kan jeg jo ikke si nei takk til.

“The Shadow Queen” er første boken i en serie som gjenforteller historien om Snehvit på en ny måte. Mange booktubere jeg følger har snakket varmt om boken, og jeg eeelsker gjenfortellinger av kjente eventyr.

“Dreamwalker” kjøpte jeg så og si kun på grunn av det nydelige bokomslaget. Jeg forelsket meg helt i det.  Detaljene på dragen, landskapet og månen var så magiske at jeg drømte meg lett bort i det. Det jeg vet om bokens handling er at den logisk nok handler om drager, og en historie om drager sier man ikke nei takk til!

Har du lest noen av disse bøkene? 

Har du kjøpt deg noen nye bøker i det siste? Hvilke i så fall? 

4 kommentarer
  1. Virker som spennende bunke med bøker du har fått tak i deg. Nydelig omslag på The Magician’s Land av Lev Grossman. Det samme med Dreamwalker. Håper du får noen fine lesestunder fremover. 🙂

  2. Her var det mye spennende! Har alle disse i kikkerten egentlig, spesielt gjenfortellingen av Snøhvit – ELSKER gjenfortellinger 😀 Jeg bestilte meg The Compendium of Magical Beasts fra Book Depository i februar, den er så fin!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg